Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Mâncăruri de post

Data:31.03.2010

Azi fac o scurtă recapitulare a mâncărurilor de post despre care cred (bazându-mă pe... articol complet

Cartofi noi cu ceapă verde și rozmarin

Data:30.03.2010

Ieri am utilizat la maximum câteva cioburi de lasagna rămase-n borcanul meu pentru paste... articol complet

Just teasing you

Data:29.03.2010

Oare ce făceam eu aici, și mai ales, de ce? Nu, n-o să vă spun iar de ghiciți, n-o să... articol complet

Cotlet de vițel la grill

Data:28.03.2010

În primul rând, le mulțumesc celor care m-au votat la RoBlogFest. Tuturor celor 96 (numărul... articol complet

Asiatice ori de pe acolo

Data:27.03.2010

Am constatat că selecția de rețete cu paste pe care v-am arătat-o recent a prins bine. În... articol complet

Piept de porc cu champignon și “salăți” felurite

Data:26.03.2010

Dragii mei, în cazul în care așteptați un epilog la povestea mea cu Altex, nu vi-l pot da... articol complet

Ce-i place sârbului: ceafă în lapte

Data:25.03.2010

Legătura noastră cu Mile e mai mult decât rețeta pe care am furat-o de la el (cât am putut... articol complet

Salată de năut

Data:23.03.2010

Năutul e prietenos și ofertant. Mult mai prietenos decât sunt eu zilele astea. Mâncarea nu... articol complet

Maxâm șasă (rețete frrumoșh)

Data:22.03.2010

Dragii mai, sunt tot fără aparat, nu poci face poze cu micul Canon pe umbra asta (m-am mutat... articol complet

Omleta de ieri

Data:21.03.2010

Nu prea mănânc omlete. Prefer ouăle fierte, cu slană, ridichi sau hrean alături, cu o felie... articol complet

Risotto cu praz și cârnați

Data:20.03.2010

Rețeta de azi e practic una de risotto obișnuit combinată cu un strop de plăcere proletară... articol complet

Cronică de restaurant: Hanul dacilor

Data:19.03.2010

Aseară am fost invitat la cină de un amic. Locul ales de amicul meu-restaurantul Hanul dacilor... articol complet

Tagliatelle cu feta și roșii uscate la soare

Data:18.03.2010

Roșiile uscate la soare sunt un dar de la Dumnezeu. Pot aduce strălucirea într-o banală... articol complet

Miel umplut. Coproducţie cu casa de filme “mama Hădean”.

Data:16.03.2010

De Paşti umplem mielul. De fapt, doar o jumătate, cealaltă jumătate se transformă în... articol complet

Drob să fie

Data:16.03.2010

Tot ca ieri, din amintiri. Abia ce am ajuns acasă după o zi de alergătură, între timp au... articol complet

Găina cu slănină

Data:15.03.2010

Tocmai m-am mutat, încă nu am internet acasă și nici aparat foto (Altex m-au chemat să-l iau... articol complet

Tarot, the beginning of a beautifull friendship

Data:13.03.2010

Am ajuns la Cluj după o călătorie mult prea lungă pe calea ferată. Nu m-am plictisit,... articol complet

Supă cremă de spanac cu ochiuri “românești”

Data:12.03.2010

Spanacul e o frunză plină de virtuți. Pe care le pierde repede dacă nu-i tratat cu atenție.... articol complet

Bruschette cu pastă de brânză și măsline

Data:11.03.2010

Dan Cherecheș e un prieten din Baia Mare care-mi citește blogul. Mi-a trimis acum două zile... articol complet

Pastă de năut și linte

Data:10.03.2010

Năutul și lintea sunt folosite de…multă vreme. Știu sigur că lintea, de exemplu, era... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]