Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Mars en Braconne, masa de închidere

Data:28.03.2011

Pe 26 Martie s-a încheiat festivalul Mars en Braconne, la care a participat onor echipa Niște... articol complet

Angoulême

Data:27.03.2011

Între Bordeaux și Poitiers (la 106 km de Bordeaux) se află Angouleme, capitala regiunii... articol complet

Omletă cu trufe și sparanghel

Data:25.03.2011

Mai țineți minte povestea porcului Nini, cel care găsește trufe? Ei bine, în seara zilei cu... articol complet

Ce face țăranu’ când vede oceanu’

Data:24.03.2011

În prima săptămână franceză a trupei Niște țărani, am fost duși la mare. La cea mare,... articol complet

De la capra brună vine brânza bună

Data:24.03.2011

Sunt mare fan al brânzei din lapte de capră. Încă n-am întâlnit sortiment care să nu-mi... articol complet

Locul din care vin bucătarii

Data:23.03.2011

Mi-am petrecut mare parte a zilei de ieri într-una dintre bucătăriile școală ale liceului... articol complet

Specialități franțuzești

Data:22.03.2011

Ce vă voi arăta mai jos ar putea fi mic dejun (la noi, pentru că francezii nu se omoară după... articol complet

Mic dejun

Data:21.03.2011

În zona în care se desfășoară festivalul la care particip, nu am văzut decât foarte... articol complet

Paste pentru Niște țărani

Data:19.03.2011

Pentru că ne era tuturor dor de Roma natală, ieri am făcut paste. Și pentru că suntem mulți... articol complet

La Grange Du Bois – cognac de la 1700

Data:17.03.2011

Am vrut să văd o distilerie mică de cognac, un producător independent. Dorința mi s-a... articol complet

O poveste despre Cognac

Data:16.03.2011

Ieri am fost la Jarnac, localitatea natală a fostului Președinte francez Francois Mitterand... articol complet

Despre stridii

Data:15.03.2011

Ieri am fost în Ronce les Bains, în La Tremblade, pe țărmul Atlanticului. Aici am mâncat... articol complet

Slow food cu fasole și afumătură

Data:11.03.2011

Dragilor, după o călătorie (prea) lungă, am ajuns cu bine în Franța. Suntem cazați... articol complet

Cornbread, pită de mălai, coc cu sodă…

Data:10.03.2011

Rețeta asta a ajuns la noi, fără îndoială, din America, adusă ori de cei care au adus... articol complet

Zero microbi pe tocător

Data:08.03.2011

Am văzut postarea asta la Cristi China și mi-a venit să fac una la fel. Mă rog, nu cu atât... articol complet

Trippa alla romana

Data:07.03.2011

Alex și Roxana Farca îmi sunt prieteni pur și simplu și firesc. Ne-am întâlnit într-o... articol complet

Top 5 fripturi

Data:07.03.2011

Dragii mei, sunt în continuare fără calculator şi mă simt în continuare ca-n Liliput... articol complet

Topul revistei Biz şi un mare MULŢUMESC pentru voi

Data:05.03.2011

Ieri, la Social Media Summit Iaşi s-a dat publicului clasamentul blogurilor cu cea mai mare... articol complet

Idei pentru micul dejun

Data:05.03.2011

…pe pagina mea de Facebook. Mai mult decât suc de portocale şi cafea. articol complet

Condimente de la Okian

Data:04.03.2011

Dragii mei, am păţit un accident cu cafea(Tito, dragul de el, mi-a răsturnat cafeaua pe taste)... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]