Scoici Saint Jacques – scurtă călătorie în Suedia
Postat pe: Adi Hadean Data: 09.05.2025Am sărbătorit Ziua Europei, chiar în bucăria mea, gătind am gătit Scoici Saint Jacques cu...articol complet
Curs Initiere In Cofetarie – Diploma Recunoscuta
Postat pe: Pastry Workshop Data: 08.05.2025Daca îți dorești să înveți cofetărie de la zero, dar te-ai pierdut printre rețete de pe...articol complet
Gnudi – găluștele italiene din ricotta și spanac
Postat pe: Adi Hadean Data: 08.05.2025Când vine vorba de Ziua Europei, gnudi este rețeta pe care n-ai vrea s-o ratezi căci îți va...articol complet
Creveți Saganaki – o călătorie pe malul Egeei
Postat pe: Adi Hadean Data: 07.05.2025Dacă până acum v-am invitat fie în călătorii culinare exotice, fie în unele mai cunoscute...articol complet
Banitsa – plăcinta cu brânză din inima Bulgariei
Postat pe: Adi Hadean Data: 06.05.2025De Ziua Europei, am ales să aduc în farfurie o rețetă care ne arată cât de bogată și...articol complet
Papanasi fierti
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 05.05.2025Saptamana trecuta imi venise o mare pofta de papanasi, mai ales ca luasem si niste branza...articol complet
Mușchiuleț de porc rumenit cum se cuvine
Postat pe: Adi Hadean Data: 05.05.2025Mâncarea simplă, cinstită, făcută cu mâna ta – asta e tot ce trebuie. Iar dacă ai o...articol complet
Spaghete cu dovlecei si creveti
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 28.04.2025Ce am pregatit dupa mesele cu de toate de Paste? M-am oprit la aceste spaghete cu dovlecei...articol complet
Cotlet de berbecuț cu sparanghel
Postat pe: Adi Hadean Data: 28.04.2025Astăzi gătim ceva rapid, gustos și de sezon. Un cotlet fraged de berbecuț și un sparanghel...articol complet
Samosas crocante și chutney de roșii
Postat pe: Adi Hadean Data: 26.04.2025Acum câteva zile, mi s-a făcut dor de un preparat super savuros, pe care să-l pot lua cu mine...articol complet
Plăcinte rumene cu ciuperci
Postat pe: Adi Hadean Data: 25.04.2025Când tema e „nu-i nevoie de tacâmuri”, știi că urmează ceva savuros, simplu și de luat...articol complet
Coșulețe crocante cu brânză și gem de smochine
Postat pe: Adi Hadean Data: 23.04.2025Aceste coșulețele crocante cu brânză și gem de smochine sunt o alegere foarte inspirată...articol complet
Mini tarte cu crème brûlée – un desert elegant
Postat pe: Adi Hadean Data: 22.04.2025Produsele de candybar se numără printre favoritele mele, sunt mici, delicate ca o domnișoară...articol complet
Lipii cu pastă de ouă cu ton și sardine
Postat pe: Adi Hadean Data: 18.04.2025Sărbătorile pascale vin adesea cu mese îmbelșugate și… un surplus de ouă fierte. Le...articol complet
Crochete crocante de pui – să nu risipești
Postat pe: Adi Hadean Data: 17.04.2025Transformă friptura de pui rămasă de la masa de Paște în crochete crocante, aromate și...articol complet
Crochete de cartofi cu miel și chimichurri
Postat pe: Adi Hadean Data: 16.04.2025Aceste crochete absolut delicioase se potrivesc perfect cu tema de astăzi, ”și resturile...articol complet
Leftover Delight – Rustic Quiche
Postat pe: Adi Hadean Data: 15.04.2025Pentru că și resturile merită respect… o temă minunată, din care ne putem inspira cu...articol complet
Ton proaspăt, morcovi și salată de alge
Postat pe: Adi Hadean Data: 14.04.2025Am pregătit o farfurie echilibrată, cu ingrediente puține, dar de calitate: ton proaspăt,...articol complet
Cheesecake cu capsuni si ciocolata alba, fara coacere
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 14.04.2025Cum este un cheesecake cu ciocolata alba si capsuni? Va spun eu, demential de bun! Cremos,...articol complet
Piure de cartofi cu piept de pui la cuptor
Postat pe: Gourmandine Data: 12.04.2025Ingrediente (pentru 2-3 porții): Pentru piureul de cartofi: – 800 g cartofi – 50 g...articol complet