Cremă tartinabilă cu ouă fierte
Postat pe: Adi Hadean Data: 23.12.2024Ideea acestei rețete mi-a venit atunci când aveam mai multe ouă pe care trebuia să le consum...articol complet
Tartă de ciocolată cu portocale
Postat pe: Adi Hadean Data: 20.12.2024Pentru Crăciun, vin și cu o tartă de ciocolată cu portocale, după checul cu mandarine de...articol complet
Apple crumble în pahar
Postat pe: Adi Hadean Data: 18.12.2024Apple crumble este o rețetă englezească, fiind una dintre cele mai simple și rapide idei...articol complet
Fursecuri linzer cu bezea
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 17.12.2024De ceva timp imi cam doream sa pregatesc aceste fursecuri. Efectiv sunt SENZATIONALE! Atat...articol complet
Ruladă de mușchiuleț cu ciuperci
Postat pe: Adi Hadean Data: 17.12.2024Masa de sărbători e întotdeauna o provocare a creativității, dar și a răbdării. Într-o...articol complet
Bundt cake cu mandarine, flori de portocal și migdale
Postat pe: Adi Hadean Data: 16.12.2024Bundt cake, un chec pufos pe care eu azi l-am făcut cu arome de mandarine, flori de portocal și...articol complet
Tort Cu Mere
Postat pe: Pastry Workshop Data: 15.12.2024The post Tort Cu Mere appeared first on Pastry Workshop. Toamna/iarna mi se par anotimpuri...articol complet
Cu maioneză, ulei și amintiri
Postat pe: Adi Hadean Data: 12.12.2024Nu vă învăț acum să faceți maioneză, mă bazez că vă descurcați, dar vă recomand să...articol complet
Mini Cheesecake cu somon afumat
Postat pe: Laura Sava Data: 11.12.2024Astazi va aduc o reteta de Mini Cheesecake cu somon afumat, varianta mini a tortului de...articol complet
Măr copt în foietaj
Postat pe: Adi Hadean Data: 11.12.2024Pentru tema din această săptămână am făcut un exercițiu de gândire pentru a descoperi...articol complet
Bulz tradițional
Postat pe: Gourmandine Data: 10.12.2024Ingrediente Pentru mămăligă: – 300 g mălai – 1 litru apă – 1 linguriță...articol complet
Căutăm Viitorii Maeștri ai Bucătăriei – Interni pentru 2025!
Postat pe: Adi Hadean Data: 10.12.2024Dragilor, Anul 2025 este chiar după colț, iar noi ne pregătim să deschidem larg ușile pentru...articol complet
Șerbet de clementine
Postat pe: Adi Hadean Data: 09.12.2024Jean-Paul Guerlain spunea că „parfumul este cea mai intensă formă de memorie”. Dacă v-aș...articol complet
Macarons cu Fistic si Ciocolata
Postat pe: Pastry Workshop Data: 06.12.2024The post Macarons cu Fistic si Ciocolata appeared first on Pastry Workshop. A trecut ceva timp de...articol complet
Sardine în sos de roșii
Postat pe: Adi Hadean Data: 06.12.2024Servite simple sau alături de mămăligă, aceste sardine în sos de roșii pot fi o masă...articol complet
File de somon cu spanac și ceapă verde
Postat pe: Adi Hadean Data: 05.12.2024Această rețetă de file de somon cu spanac și ceapă verde e super cremoasă și foarte ușor...articol complet
Tagliatelle cu anghinare și gorgonzola
Postat pe: Adi Hadean Data: 04.12.2024Pentru rețeta de astăzi am decis să readuc ceea ce înseamnă pentru mine gustul Italiei,...articol complet
Salata in straturi cu legume si ton
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 03.12.2024Fiind atatea dezlegari la peste in acest post, profit si le mai pregatesc cate ceva alor...articol complet
Ciolan afumat cu varză murată
Postat pe: Gourmandine Data: 02.12.2024Ingrediente 1 varză murată; 400 g de ciolan afumat; 1 lingură de pastă de tomate; 1-2 frunze...articol complet
Prăjitură cu dovleac și nucă crocantă
Postat pe: Adi Hadean Data: 30.11.2024Farmecul toamnei nu stă numai în paleta arămie, nici în frumusețea naturii, ci și în...articol complet