Blogosfera culinara

Mini pizza gourmet

Postat pe: Adi Hadean Data: 05.11.2024

Dacă vrem să definim preparatele gourmet am putea spune că sunt acele preparate create cu...articol complet

O poveste despre frigul de afară și căldura de acasă

Postat pe: Adi Hadean Data: 04.11.2024

Dragii mei, bine v-am regăsit! Astăzi, la invitația Hochland, vreau să împărtășesc cu voi...articol complet

Chutney de pere | Resturi. Pe gourmet

Postat pe: Adi Hadean Data: 01.11.2024

Seria aceasta nu este despre rețete, ci despre idei care să te ajute să faci alegeri mai bune,...articol complet

Sărmăluțe în viță de vie (dolmadakia)

Postat pe: Adi Hadean Data: 31.10.2024

Sărmăluțe în viță de vie azi, varianta grecească și am să vă povestesc pe scurt de ce....articol complet

Cosulete aperitiv cu foietaj, sunca si cascaval

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 30.10.2024

 Unele zile sunt atat de pline de treaba, ca nu am timp sa gatesc prea mult si aleg ceva...articol complet

Ruladă cu gem de prune și nuci

Postat pe: Adi Hadean Data: 30.10.2024

Bunica mea făcea cel mai bun magiun de prune cu nuci, din fructe delicioase și bine coapte,...articol complet

Pasta Biscuiti Speculoos – Reteta

Postat pe: Pastry Workshop Data: 29.10.2024

The post Pasta Biscuiti Speculoos – Reteta appeared first on Pastry Workshop. Pasta de...articol complet

Pui cu găluște

Postat pe: Adi Hadean Data: 29.10.2024

  Am avut o copilărie senină, pe-o uliță liniștită de colț de...articol complet

Tort cu foi și cremă de smântână cu nuci

Postat pe: Adi Hadean Data: 25.10.2024

Pe vremuri deserturile erau mult mai simple decât în zilele noastre, nu-i așa? ...articol complet

Misterul din farfurie: Călătoria incredibilă a Tikka Masala din India în Marea Britanie

Postat pe: CevaBun Data: 24.10.2024

Tikka masala este unul dintre acele feluri de mâncare care par să aibă o poveste la fel de...articol complet

Coaste cu risotto | Resturi. Pe gourmet

Postat pe: Adi Hadean Data: 24.10.2024

Seria asta nu-i despre rețete, ci despre idei care să te ajute să faci alegeri mai bune, mai...articol complet

Damen Kabritzen – dulciuri șvăbești

Postat pe: Adi Hadean Data: 23.10.2024

  Pentru rețeta de astăzi am decis să mă inspir din rețetele de dulciuri pe care șvabii...articol complet

Tort de ciocolata cu visine

Postat pe: Laura Sava Data: 22.10.2024

  Tort de ciocolata cu visine. Delicios si extrem de aromat! Pentru mami, de ziua ei....articol complet

Negresă – prăjitura copilăriei mele

Postat pe: Adi Hadean Data: 22.10.2024

Dacă e să vorbesc despre deserturi din copilărie, am să mă limitez la negresă. Asta pe...articol complet

Cheesecake Basque Dubai

Postat pe: Pastry Workshop Data: 19.10.2024

The post Cheesecake Basque Dubai appeared first on Pastry Workshop. Trebuie sa recunosc ca...articol complet

Supă de ceapă cu fenicul

Postat pe: Adi Hadean Data: 18.10.2024

Toamna a fost dintotdeauna anotimpul meu preferat. Plimbările pe malul Begăi acoperit cu frunze...articol complet

Biscuiti cu ciocolata si faina de cocos

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 18.10.2024

 Imi place mult sa rontai, iar printre rontielile mele preferate sunt si biscuitii, dulci...articol complet

Curry cu dovleac (slow cooker)

Postat pe: Adi Hadean Data: 16.10.2024

 Azi sunt pe mare fugă, dar tot am pregătit un curry cu dovleac. Încă mă mai acomodez...articol complet

Supă cremoasă de pui cu tăiței chinezeşti

Postat pe: Adi Hadean Data: 15.10.2024

Îmi place foarte mult supa de pui, fie că aleg să o pregătesc cu tăiței de casă, fie că...articol complet

Gem de gutui fara zahar

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 13.10.2024

 Gemul de gutui mi se pare gemul cel mai minunat din toate fructele toamnei! Are o aroma si...articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]