axa99

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 17.11.2009

RETETE6
PRIETENI1
Retete

Fursecuri

In Dulciuri la 18 Noi 2009

         Se bat ouale cu zaharul ,se adauga uleiul si faina.Se pun in tava cu varful linguritei si se coc la foc potrivit.

Crema de cacao pentru foi de napolitane

In Prajituri la 18 Noi 2009

       Se bat ouale cu zaharul,se adauga untul si cacaoa. Toate se fierb la tort incet pana se ingroasa.Se pune firbinte intre foi.

Semiluna

In Dulciuri la 17 Noi 2009

        Se fraca albusul spuma cu zaharul si galbenusurile cu uleiul ca o maioneza.Se toarna galbenusurile pentru albus si apoi se adauga faina si esenta.Se toarna albusul in tava iar dupa ce s-a copt se presara nucile deasupra dupa care se taie in forma de semiluna.

Cornulete

In Dulciuri la 17 Noi 2009

       Se freaca zaharul cu untura dupa care se adauga borsul.Dupa ce s-a amestecat bine, se adauga faina putin cate putin pana ce aluatul devine bun.

Piscoturi sau Cornulete

In Dulciuri la 17 Noi 2009

          Laptele se incalzeste cu zaharul pana se topeste, se adauga untura dupa ce s-a luat de pe foc, apoi ouale, faina, amoniacul si mirodeniile.Se face o coca tare care se lasa la racit pana a doua zi.

Saratele delicioase

In Dulciuri la 17 Noi 2009

           Se face o coca tare care se tine la rece pana a doua zi.Se intinde foaia, se unge cu ou, se rade branza, se taie bucati si se coc in tava neunsa.

Afisate 1 - 6 din 6 retete    
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]