
O zi prielnică pentru experimente incredibile. De la încercarea de a curăţa un cartof enorm cu o mufă USB până la aceea de a fierbe o pulpă de vacă întreagă în ibricul de cafea, un întreg univers extrem îţi va ocupa ore întregi.
Bucataras.ro
[email protected]
tarta ruseasca cu branza si ciocolata
Blat Se amesteca ingredientele uscate, se adauga oul, untul(la temperatura camerei) bucatele si se framanta bine bine, daca este necesar adaugati si laptele.Dati la frigider.Intre timp ne ocupam de crema. Crema Mixam branza cu smantana si zaharul, adaugam ouale si mixam bineAdaugam...
Fursecuri cu nuca Montignace
Frecam untul cu fructoza Adaugam oul Nuca, restul de ingrediente. Facem bilute. Si le "intindem" cu cutitul.Dam la cuptor pentru aprox 10-15 min!
Tort cu ciocolata si capsuni raw
Blat Nuca se hidrateaza cu o seara inainte!Se pune in putina apa si dimineata se clateste si se lasa sa se usuce de apa.Acest proces ajuta la macinarea mai fina a nucii la un gust mai fin si mai proaspat, astfel nucile sunt si mai usor de digerat!) Nuca se pune in robotul de bucatarie, se...