Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 05.01.2020
Cuptorul se incalzeste la 200 grade C. Untul se topeste cu zaharul si sarea. Se adauga ouale si se omogenizeaza. Se incorporeaza faina si praful de copt. Dupa framatarea aluatului formam o bila, o invelim in folie si se lasa 30...
mai multe
publicat la 05.01.2020
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Perna ergonomica Karll
Pensula de patiserie
Coaster extensibil Cook Concept
Suport pentru ustensile de bucatarie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 12:56
ieri la 09:39
pe 12.12 la 22:24
pe 12.12 la 11:14
pe 11.12 la 11:29
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
vasimur
brunetica 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Bia27 1
Adele 4
359 puncte
Sidy 1
203 puncte
MotanLaOale 8
169 puncte
miki_a 1
106 puncte
Valclaudia 9
103 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Desert braduleti din turta dulce
Cuptorul se incalzeste la 200 grade C. Untul se topeste cu zaharul si sarea. Se adauga ouale si se omogenizeaza. Se incorporeaza faina si praful de copt. Dupa framatarea aluatului formam o bila, o invelim in folie si se lasa 30...