Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 19.02.2013
În primul rând ne ocupăm de sfecla roșie. Se poate folosi atât sfeclă fiartă, cât și coaptă. Aș recomanda coacerea sfeclei întrucât va avea o aromă mai puternică. Așadar purcedem la copt. Pregătim o tavă, preîncălzim cuptorul la 220 grade și...
publicat la 10.10.2014
publicat la 29.01.2014
publicat la 24.02.2013
In cont 1
Perie de pantofi
Taietor de pizza
Ciocan pentru carne
Set de 2 recipiente pentru cereale
Suport pentru ustensile de bucatarie
Set de 10 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de oanapl 7
la 21:53
de Caty 3
la 17:39
la 16:35
de Bucataras 6
la 09:23
de Rocsi 9
ieri la 20:40
7 comentarii
de laura_n 7
5 comentarii
4 comentarii
9 voturi
6 voturi
oanapl
Rocsi 9
1266 puncte
vasimur 4
1181 puncte
oanapl 7
1000 puncte
mirela0911 8
Panacris 9
227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Salată de pui cu sfelcă roșie
În primul rând ne ocupăm de sfecla roșie. Se poate folosi atât sfeclă fiartă, cât și coaptă. Aș recomanda coacerea sfeclei întrucât va avea o aromă mai puternică. Așadar purcedem la copt. Pregătim o tavă, preîncălzim cuptorul la 220 grade și...