Bun venit!LOGIN • CONT NOU
6
BucatarasChef
Ploiesti
Bucataras din 23.05.2016
Aluatul foietaj: Pui într-un vas încăpător jumătate din făina 550 și jumătate din făina 000, adaugi 240 g margarină/unt (la temperatura camerei) și sarea, fărâmițând cu degetele sau cu o ustensilă de bucătărie. Adaugi ouăle, sarea,...
publicat la 03.05.2021
publicat la 29.04.2021
In capul tau e un talmes-balmes ca la nasu’! Norocul tau ca e bine insurubat pe gat, altfel cine stie pe unde l-ai pierde.
Voturi:28
Voturi:17
Voturi:39
In cont 71
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Taietor de pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 10:30
de Constelatialeu 9
pe 24.12 la 20:10
pe 24.12 la 11:20
pe 23.12 la 18:14
pe 23.12 la 12:28
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
de oanapl 7
2 comentarii
9 voturi
8 voturi
6 voturi
RODIMUR
Rocsi
Lau
luminita20_2006 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Gabriela_Gh 1
oanapl 7
1117 puncte
Merisor 9
1100 puncte
MotanLaOale 8
1042 puncte
Mitinita 7
1000 puncte
Rocsi 9
321 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Aluat foietaj de casa
Aluatul foietaj: Pui într-un vas încăpător jumătate din făina 550 și jumătate din făina 000, adaugi 240 g margarină/unt (la temperatura camerei) și sarea, fărâmițând cu degetele sau cu o ustensilă de bucătărie. Adaugi ouăle, sarea,...