Bun venit!LOGIN • CONT NOU
6
BucatarasChef
Ploiesti
Bucataras din 23.05.2016
Se pârlesc rasolul și căpățâna de porc, apoi se curăță și se spală. Rasolul se feliază. Se pun într-o oală cu capacitate de 10 litri, se acoperă cu apă, se adaugă sarea (cam o lingură apoi se potrivește după gust) și se fierb. Se...
publicat la 03.05.2021
publicat la 29.04.2021
In capul tau e un talmes-balmes ca la nasu’! Norocul tau ca e bine insurubat pe gat, altfel cine stie pe unde l-ai pierde.
Voturi:29
Voturi:43
Voturi:17
In cont 71
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Pensula de patiserie
Cantar digital pentru bucatarie
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Taietor de pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 10:30
de Constelatialeu 9
pe 24.12 la 20:10
pe 24.12 la 11:20
pe 23.12 la 18:14
pe 23.12 la 12:28
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
de oanapl 7
2 comentarii
9 voturi
8 voturi
6 voturi
RODIMUR
Rocsi
Lau
luminita20_2006 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Gabriela_Gh 1
oanapl 7
1117 puncte
Merisor 9
1100 puncte
MotanLaOale 8
1042 puncte
Mitinita 7
1000 puncte
Rocsi 9
321 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Toba
Se pârlesc rasolul și căpățâna de porc, apoi se curăță și se spală. Rasolul se feliază. Se pun într-o oală cu capacitate de 10 litri, se acoperă cu apă, se adaugă sarea (cam o lingură apoi se potrivește după gust) și se fierb. Se...