Bun venit!LOGIN • CONT NOU
6
BucatarasChef
Ploiesti
Bucataras din 23.05.2016
Se pârlesc rasolul și căpățâna de porc, apoi se curăță și se spală. Rasolul se feliază. Se pun într-o oală cu capacitate de 10 litri, se acoperă cu apă, se adaugă sarea (cam o lingură apoi se potrivește după gust) și se fierb. Se...
publicat la 03.05.2021
publicat la 29.04.2021
Azi s-ar putea să ai poftă de muncă. Aşază-te şi aşteaptă să-ţi treacă.
Voturi:13
Voturi:20
Voturi:52
In cont 80
Termometru cu ecran LCD
Set de 2 decojitoare universale de legume
Unghiera BISALUO
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 2 borcane de depozitare
Set de 2 incaltatoare
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
ieri la 21:15
de Bucataras 8
ieri la 09:18
pe 23.07 la 09:47
pe 22.07 la 09:45
pe 21.07 la 09:26
3 comentarii
de Andra_Constantinescu 6
1 comentarii
6 voturi
4 voturi
RODIMUR
Bucataras
Rocsi
CookieMonster 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
naomy 1
anydina 1
Rocsi 9
2184 puncte
RODIMUR 8
1124 puncte
RuxyRux 9
1000 puncte
mirela0911 8
vasimur 4
217 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Toba
Se pârlesc rasolul și căpățâna de porc, apoi se curăță și se spală. Rasolul se feliază. Se pun într-o oală cu capacitate de 10 litri, se acoperă cu apă, se adaugă sarea (cam o lingură apoi se potrivește după gust) și se fierb. Se...