Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Sibiu
Bucataras din 28.09.2015
Stafidele si coacazele se pun la inmuiat in putina apa calda peste care se adauga esenta de vanilie si rom. Se curata merele de cotor astfel incat sa ramana intregi. In partea de jos a merelor, partea care sta in tava, se baga bucatele de...
mai multe
publicat la 28.09.2015
Este pentru prima oară când oul tău fiert are gheruţe şi un început de cioc. Intrepretezi asta ca pe un semn bun. Noi nu.
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Unghiera BISALUO
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Suport pentru ustensile de bucatarie
Set de 4 pahare de whisky
Coaster extensibil Cook Concept
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
pe 16.05 la 15:38
pe 16.05 la 15:23
pe 16.05 la 10:58
pe 15.05 la 08:58
de RODIMUR 8
pe 14.05 la 18:50
6 comentarii
de oanapl 8
4 comentarii
de Catalina L 8
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
vasimur
RODIMUR
cccris 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
dragosss88 1
oanapl 8
2060 puncte
Catalina L 8
1577 puncte
vasimur 4
1245 puncte
Andra_Constantinescu 6
1200 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Mere coapte umplute cu stafide si coacaze
Stafidele si coacazele se pun la inmuiat in putina apa calda peste care se adauga esenta de vanilie si rom. Se curata merele de cotor astfel incat sa ramana intregi. In partea de jos a merelor, partea care sta in tava, se baga bucatele de...