Se pregateste faina intr-un vas si se adauga drojdia dizolvata in lapte cald si o lingurita de zahar. Se lasa sa creasca .
Intre timp se topeste untul in restul de lapte si se adauga 2 linguri de zahar.
Compozitia obtinuta se adauga peste faina si se amesteca inclusiv cu cele 2 oua. Se...
Se fierbe laptele iar apoi se adauga untul, zaharul si grisul amestecand in continuu pana compozitia se ingroasa. Dupa ce acesta se raceste putin se adauga cele 2 oua consecutiv si se amesteca bine.
Compozitia se toarna in tava unsa cu unt si se da la cuptor pana devin aurie deasupra !
Este...
Se omogenizeaza margarina cu zaharul, nuca si faina. Cand se ajunge la o compozitie modelabila, se fac cornuletele.
Se coc intr-o tava tapetata cu faina pana devin aurii.
Cand se scot de dau prin zahar pudra.
Pofta!
Cornuri umplute cu nuca
Se pregateste faina intr-un vas si se adauga drojdia dizolvata in lapte cald si o lingurita de zahar. Se lasa sa creasca . Intre timp se topeste untul in restul de lapte si se adauga 2 linguri de zahar. Compozitia obtinuta se adauga peste faina si se amesteca inclusiv cu cele 2 oua. Se...
Galotopita (prajitura greceasca)
Se fierbe laptele iar apoi se adauga untul, zaharul si grisul amestecand in continuu pana compozitia se ingroasa. Dupa ce acesta se raceste putin se adauga cele 2 oua consecutiv si se amesteca bine. Compozitia se toarna in tava unsa cu unt si se da la cuptor pana devin aurie deasupra ! Este...
Cornulete cu nuca
Se omogenizeaza margarina cu zaharul, nuca si faina. Cand se ajunge la o compozitie modelabila, se fac cornuletele. Se coc intr-o tava tapetata cu faina pana devin aurii. Cand se scot de dau prin zahar pudra. Pofta!