Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 15.12.2012
Intr-un bol se mixeaza albusurile impreuna cu zaharul,esenta de rom si putina sare pana devin spuma tare.Peste ele adaugam galbenusurile amestecate in prealabil cu uleiul;mai mixam putin pana acestea se incorporeaza,iar apoi adaugam faina,praful...
mai multe
publicat la 09.04.2013
Voturi:40
Voturi:57
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Unghiera BISALUO
Coaster extensibil Cook Concept
Perna ergonomica Karll
Ciocan pentru carne
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 17:11
la 13:29
de Bucataras 6
la 10:58
ieri la 07:06
de vasimur 4
pe 05.05 la 15:08
4 comentarii
de Rocsi 9
4 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
Bucataras
Alinutza80 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
burdulea56 1
VanessaAli 1
costi7hector 1
pinti 1
Rocsi 9
1543 puncte
vasimur 4
1192 puncte
Andra_Constantinescu 6
1000 puncte
RODIMUR 8
221 puncte
Sidy 4
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pasca cu smantana si blat de pandispan
Intr-un bol se mixeaza albusurile impreuna cu zaharul,esenta de rom si putina sare pana devin spuma tare.Peste ele adaugam galbenusurile amestecate in prealabil cu uleiul;mai mixam putin pana acestea se incorporeaza,iar apoi adaugam faina,praful...