Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Cluj
Bucataras din 11.08.2016
Se taie carnea felii si se bate bine, dupa care se condimenteaza si se da prin faina, se bat ouale cu putin piper, sare si vegeta. Se da carnea prin faina dupa care prin ou si in final prin fulgii de porumb care se faramiteaza foarte bine
publicat la 23.08.2016
publicat la 22.08.2016
Esti fierbinte!Tu trebuie sa fii cauza incalzirii globale.
Voturi:24
Voturi:27
Voturi:20
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Taburet pliabil telescopic
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Rola de folie pentru prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
ieri la 20:10
de Bucataras 6
ieri la 11:20
pe 23.12 la 18:14
pe 23.12 la 12:28
pe 23.12 la 10:52
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
vasimur
MotanLaOale
RODIMUR
AncaAly 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
em_langa 1
oanapl 7
1117 puncte
Merisor 9
1100 puncte
MotanLaOale 8
1042 puncte
Mitinita 7
1000 puncte
Rocsi 9
321 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Snitele de porc cu fulgi de porumb
Se taie carnea felii si se bate bine, dupa care se condimenteaza si se da prin faina, se bat ouale cu putin piper, sare si vegeta. Se da carnea prin faina dupa care prin ou si in final prin fulgii de porumb care se faramiteaza foarte bine