Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Cluj
Bucataras din 11.08.2016
Se taie carnea felii si se bate bine, dupa care se condimenteaza si se da prin faina, se bat ouale cu putin piper, sare si vegeta. Se da carnea prin faina dupa care prin ou si in final prin fulgii de porumb care se faramiteaza foarte bine
publicat la 23.08.2016
publicat la 22.08.2016
De azi intri la dieta. Te vei abtine de la mancare multa si bautura. Stii cat vei pierde in 14 zile? Doua saptamani.
Voturi:24
Voturi:27
Voturi:20
Set de 2 borcane de depozitare
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Unghiera BISALUO
Placa de tocat fata-verso
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:21
ieri la 09:55
pe 21.05 la 10:32
pe 20.05 la 10:36
pe 19.05 la 10:43
4 comentarii
3 comentarii
de mihaelar63 9
2 comentarii
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
mihaelar63
Rocsi
vasimur
-Licurici- 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
xana 1
Ligia34 1
RODIMUR 8
1193 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
vasimur 4
215 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Andra_Constantinescu 6
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Snitele de porc cu fulgi de porumb
Se taie carnea felii si se bate bine, dupa care se condimenteaza si se da prin faina, se bat ouale cu putin piper, sare si vegeta. Se da carnea prin faina dupa care prin ou si in final prin fulgii de porumb care se faramiteaza foarte bine