Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 11.02.2012
Se pun intr-un castron galbenusurile ,se adauga zaharul, se freaca bine ,spumos cu mixerul la viteza medie ,se pune treptat mascarponele si dupa ce s-a omogenizat ,se pune frisca lichida si se mai bate cu mixerul la viteza mare pana devine...
mai multe
publicat la 11.02.2012
Suport pentru ustensile de bucatarie
Cantar digital pentru bucatarie
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Placa de tocat fata-verso
Ciocan pentru carne
Veioza OSVINO, LED
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:50
de Panacris 9
la 09:30
ieri la 10:52
pe 28.01 la 08:55
pe 27.01 la 14:58
de Constelatialeu 9
11 comentarii
8 comentarii
de oanapl 7
7 comentarii
9 voturi
8 voturi
RODIMUR
Lau
La Ancuta 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
luminitzaschiau 1
amalia_84 1
oanapl 7
4301 puncte
Panacris 9
1462 puncte
mihaelar63 9
1183 puncte
Mitinita 7
1100 puncte
MotanLaOale 8
1087 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tort Fedora - cu mascarpone si fructe
Se pun intr-un castron galbenusurile ,se adauga zaharul, se freaca bine ,spumos cu mixerul la viteza medie ,se pune treptat mascarponele si dupa ce s-a omogenizat ,se pune frisca lichida si se mai bate cu mixerul la viteza mare pana devine...