Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Ciorogarla
Bucataras din 29.03.2013
Se bat galbenusurile pe bain-marie cu zaharul pudra timp de 3-4 minute. Apoi se lasa sa se raceasca si se adauga mascarpone si zaharul vanilat. Se amesteca usor, pana devine o compozitie cremoasa. Frisca se bate si se incorporeaza in crema de...
mai multe
publicat la 29.03.2013
Set de 2 incaltatoare
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Coaster extensibil Cook Concept
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Veioza OSVINO, LED
Taburet pliabil telescopic
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:37
ieri la 10:23
de laura_n 7
pe 11.11 la 18:32
pe 11.11 la 10:30
de danakarin 1
pe 10.11 la 10:23
7 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
de vasimur 4
4 comentarii
10 voturi
7 voturi
6 voturi
Rocsi
vasimur
Patty 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
adinaciosescu 1
Rocsi 9
1266 puncte
vasimur 4
1181 puncte
oanapl 7
1000 puncte
mirela0911 8
Panacris 9
227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura cu zmeura si piscoturi
Se bat galbenusurile pe bain-marie cu zaharul pudra timp de 3-4 minute. Apoi se lasa sa se raceasca si se adauga mascarpone si zaharul vanilat. Se amesteca usor, pana devine o compozitie cremoasa. Frisca se bate si se incorporeaza in crema de...