09:00
Mâncăruri rapide cu Jacques Pépin
09:30
Bucătărie tropicală cu Miguel
10:00
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
10:30
Arta gătitului cu Raymond Blanc
11:00
Doi marinari mereu flămânzi
13:00
Christophe şi prietenii
13:30
Delicii din insule cu Peter Kuruvita
14:00
Peripluri culinare: Maroc şi Siria
15:30
Toată familia în bucătărie
16:00
Trei bucătari de ocazie
17:00
Ingrediente proaspete din grădină
17:30
O săptămână în Mexic cu Chuck
18:00
Peripluri culinare: Maroc şi Siria
18:30
Peripluri culinare: Grecia
20:00
Mâncăruri rapide cu Jacques Pépin
20:30
Bucătărie tropicală cu Miguel
21:00
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
21:30
Restaurantul "Mátyás Pince"
22:30
Doar pentru carnivori
23:30
Toată familia în bucătărie
Supă rece de căpşuni cu mentă şi cu găluşte cu brânză ricotta
200 g de brânză ricotta se amestecă cu 1 ou întreg şi câteva picături de îndulcitor. Găluştele de mărimea unei linguri se rumenesc într-o tigaie uscată, la foc mic. Jumătate kg de căpşuni se mixează cu 300 ml de vin roşu fiert, împreună cu...