1. Călim ceapa intr-o lingură de ulei de măsline cu puțină sare și puțin piper, apoi adăugăm legumele (spălate și curățate) tăiate grosier dar cât mai egal să fiarbă în același timp. Le călim timp de 5 minute amestecând din când în când.
2....
1. Într-o oală mai mare punem la fiert aprox 500 ml de apă cu sare si 2-3 linguri de ulei de măsline (va ajuta pastele să nu se lipească între ele). După ce apa clocotește adugăm pastele și le lăsam la fiert în funcție de timpul menționat pe ambalaj.
2. Ceapa se...
Supa crema de linte (verde sau maro)
1. Călim ceapa intr-o lingură de ulei de măsline cu puțină sare și puțin piper, apoi adăugăm legumele (spălate și curățate) tăiate grosier dar cât mai egal să fiarbă în același timp. Le călim timp de 5 minute amestecând din când în când. 2....
Paste cu ciuperci
1. Într-o oală mai mare punem la fiert aprox 500 ml de apă cu sare si 2-3 linguri de ulei de măsline (va ajuta pastele să nu se lipească între ele). După ce apa clocotește adugăm pastele și le lăsam la fiert în funcție de timpul menționat pe ambalaj. 2. Ceapa se...