RataciriCulinare

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 14.03.2015

RETETE9
PRIETENI8
Articole

Cum preparăm peștele

In Tipsuri, la: 29 Noi 2015

  Cumpăram pește dacă: Are ochii limpezi, solzii lucioși, branhiile sunt vii colorate în rosu închis. Textura cărnii trebuie sa fie densă, să nu se destrame. Pestele trebuie să aibă mirosul apei in care a viețuit. Culoarea cărnii trebuie să fie lucioasă iar...

Afisate 1 - 1 din 1 articole    

Postari recente

publicat la 03.01.2016

Chipsuri de cartofi

publicat la 29.11.2015

Mușchi de Vită cu Legume

publicat la 29.11.2015

Cum preparăm peștele

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]