Aleg o cantitate suficienta de cartofi, nu ii curat deoarece imi doresc o textura crocanta si un gust putin diferit. Va recomand sa cumparati cartofi cu coaja rosie pe care sa ii spalati foarte bine.
Felierea cartofilor se face cu ajutorul unui...
Alegem o bucată frumoasă de mușchi de vită pe care o asezonăm cu sare, piper și cimbrișor (cimbrișorul potențează gustul cărnii, nu îl acoperă), lasăm carnea sa se odihnească în timp ce tăiem legumele în bucăți...
Cumpăram pește dacă: Are ochii limpezi, solzii lucioși, branhiile sunt vii colorate în rosu închis. Textura cărnii trebuie sa fie densă, să nu se destrame. Pestele trebuie să aibă mirosul apei in care a viețuit....
Rețeta nu a fost schimbată, practic este cu totul altceva.
Fierbem oul, curățam ardeiul de semințe și îl tăiem în triunghiuri egale.
Într-o tigaie încălzim 4-5 picături de ulei în care o sa frigem...
Bezeaua: batem spuma 3 albusuri, la temperatura camerei, cu un praf de sare si 3 picaturi de otet, cand capata o consistenta cremoasa adaugam zaharul, amidonul si continuam procesul de mixat pana cand compozitia ramane pe paleta mixerului....
Mod de preparare Sos Bolognese:
Mixam ceapa, morcovul si cateii de usturoi impreuna cu sarea, piperul si condimentele, turnam 20 ml ulei de masline intr-o cratita si calim amestecul de legume impreuna cu carnea de vita pana se inmoaie...
Chipsuri de cartofi
Aleg o cantitate suficienta de cartofi, nu ii curat deoarece imi doresc o textura crocanta si un gust putin diferit. Va recomand sa cumparati cartofi cu coaja rosie pe care sa ii spalati foarte bine. Felierea cartofilor se face cu ajutorul unui...