Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 27.11.2014
Pentru aluat, se amesteca faina cu grasimea, se freaca in mana, pentru a rezulta un aluat fraged. Dupa adaugarea celorlalte ingrediente, nu putem adauga din nou faina, pentru ca aluatul se intareste, in loc sa se topeasca in gura, cum ar trebui...
mai multe
publicat la 27.11.2014
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Ciocan pentru carne
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Pensula de patiserie
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:55
de oanapl 7
ieri la 21:38
pe 14.03 la 17:06
pe 14.03 la 16:30
pe 14.03 la 09:47
3 comentarii
de Rocsi 9
5 voturi
4 voturi
vasimur
MotanLaOale
alice_ciobanu 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Anett 1
Ana_O 1
mirela0911 8
1000 puncte
vasimur 4
602 puncte
mihaelar63 9
600 puncte
RODIMUR 8
555 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura "Capriciul Doamnei"
Pentru aluat, se amesteca faina cu grasimea, se freaca in mana, pentru a rezulta un aluat fraged. Dupa adaugarea celorlalte ingrediente, nu putem adauga din nou faina, pentru ca aluatul se intareste, in loc sa se topeasca in gura, cum ar trebui...