Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 27.11.2014
Pentru aluat, se amesteca faina cu grasimea, se freaca in mana, pentru a rezulta un aluat fraged. Dupa adaugarea celorlalte ingrediente, nu putem adauga din nou faina, pentru ca aluatul se intareste, in loc sa se topeasca in gura, cum ar trebui...
mai multe
publicat la 27.11.2014
Set de 2 incaltatoare
Set de 4 pahare de whisky
Rola de folie pentru prajituri
Set de 250 forme pentru briose
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Taburet pliabil telescopic
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 15:49
la 14:48
de Bucataras 6
la 09:55
de oanapl 7
ieri la 21:38
pe 14.03 la 17:06
3 comentarii
de Rocsi 9
5 voturi
4 voturi
oanapl
MotanLaOale
vasimur
alice_ciobanu 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Anett 1
Ana_O 1
mirela0911 8
1000 puncte
vasimur 4
602 puncte
mihaelar63 9
600 puncte
RODIMUR 8
555 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura "Capriciul Doamnei"
Pentru aluat, se amesteca faina cu grasimea, se freaca in mana, pentru a rezulta un aluat fraged. Dupa adaugarea celorlalte ingrediente, nu putem adauga din nou faina, pentru ca aluatul se intareste, in loc sa se topeasca in gura, cum ar trebui...