Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Cluj-Napoca
Bucataras din 29.01.2013
Intr-o oala se pune apa cu sare sa fiarba. Intre timp scoatem cotoarele de la varza, iar cand apa incepe sa dea in clocot bagam varza in oala sa o oparim. Luam cate o frunza care s-a oparit si asa pana am terminat de oparit toata varza. O...
Panditoru a devenit prieten cu cocolina
mai multe
publicat la 11.02.2013
Pensula de patiserie
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 2 incaltatoare
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de 3 boluri Ellenge
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
la 18:50
de laura_n 7
la 13:47
la 13:34
de Bucataras 6
la 10:50
ieri la 09:14
6 comentarii
4 comentarii
de oanapl 8
7 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
laura_n
Alexandra Elena 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
iulia10 1
moni_marih 1
oanapl 8
2060 puncte
Catalina L 8
1577 puncte
vasimur 4
1245 puncte
Andra_Constantinescu 6
1200 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sarmalute cu smantana
Intr-o oala se pune apa cu sare sa fiarba. Intre timp scoatem cotoarele de la varza, iar cand apa incepe sa dea in clocot bagam varza in oala sa o oparim. Luam cate o frunza care s-a oparit si asa pana am terminat de oparit toata varza. O...