Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 03.04.2015
Se separa oualele. Galbenusurile se amesteca cu 200 gr zahar si apa. Albusurile se bat bine cu mixerul, sarea de lamaie si diferenta de zahar (120 gr). Se adauga galbenusurile (cate putin), iar la final se adauga faina si se amesteca...
mai multe
publicat la 04.04.2015
Voturi:58
Voturi:30
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Taburet pliabil telescopic
Veioza OSVINO, LED
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de 2 recipiente pentru cereale
Set de 4 pahare de whisky
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 19:39
la 12:58
de Bucataras 6
la 08:32
ieri la 16:40
ieri la 09:44
de oanapl 7
11 comentarii
7 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
de Rocsi 9
9 voturi
8 voturi
7 voturi
de laura_n 7
vasimur
Rocsi
Dulciuri cu Georgiana 4
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Ruxx 1
Rocsi 9
1271 puncte
Lau 9
1181 puncte
Retete_gustoase 1
1150 puncte
RODIMUR 8
1133 puncte
oanapl 7
1104 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Blat tort
Se separa oualele. Galbenusurile se amesteca cu 200 gr zahar si apa. Albusurile se bat bine cu mixerul, sarea de lamaie si diferenta de zahar (120 gr). Se adauga galbenusurile (cate putin), iar la final se adauga faina si se amesteca...