Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 01.03.2017
Taiem carnea in cubulete mici, apoi o punem la fiert intr-o oala, cu 3 l. de apa. Cand incepe sa apara spuma, o indepartam cu ajutorul unei spumiere. Intre timp, curatam si spalam toate legumele, le tocam marunt si le adaugam in oala, mai putin...
publicat la 19.05.2017
In cont 2
Perie de pantofi
Set de 2 teluri Kasahome
Ciocan pentru carne
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Rola de folie pentru prajituri
Coaster extensibil Cook Concept
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
pe 13.06 la 18:21
pe 13.06 la 11:01
pe 13.06 la 08:32
pe 12.06 la 10:52
pe 11.06 la 08:53
4 comentarii
5 voturi
4 voturi
Rocsi
RODIMUR
vasimur
monik80 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
rodicaspring 1
radumatty 1
Rocsi 9
1252 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Constelatialeu 9
vasimur 4
196 puncte
RODIMUR 8
186 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorba de purcel cu smantana
Taiem carnea in cubulete mici, apoi o punem la fiert intr-o oala, cu 3 l. de apa. Cand incepe sa apara spuma, o indepartam cu ajutorul unei spumiere. Intre timp, curatam si spalam toate legumele, le tocam marunt si le adaugam in oala, mai putin...