Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 01.03.2017
Taiem carnea in cubulete mici, apoi o punem la fiert intr-o oala, cu 3 l. de apa. Cand incepe sa apara spuma, o indepartam cu ajutorul unei spumiere. Intre timp, curatam si spalam toate legumele, le tocam marunt si le adaugam in oala, mai putin...
publicat la 19.05.2017
In cont 2
Set de 2 recipiente pentru cereale
Rola de folie pentru prajituri
Taburet pliabil telescopic
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Set de 3 boluri Ellenge
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 16:57
ieri la 16:08
ieri la 10:54
pe 26.09 la 11:00
pe 25.09 la 10:40
5 comentarii
4 comentarii
de laura_n 7
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
Sidy
MotanLaOale
eclerash 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
artistique 1
sabina_necula 1
Retete_gustoase 1
1600 puncte
laura_n 7
1400 puncte
Constelatialeu 9
1003 puncte
Rocsi 9
514 puncte
vasimur 4
233 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorba de purcel cu smantana
Taiem carnea in cubulete mici, apoi o punem la fiert intr-o oala, cu 3 l. de apa. Cand incepe sa apara spuma, o indepartam cu ajutorul unei spumiere. Intre timp, curatam si spalam toate legumele, le tocam marunt si le adaugam in oala, mai putin...