Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 26.09.2013
Se bat ouale cu zaharul pana devine o spuma. Adaugam romul, sarea si uleiul cate putin. Praful de copt il incorporam in cca 500 gr faina pe care o adaugam in ploaie. Facem un aluat consistent ca sa putem intinde foi. Ungem tava cu ulei,...
mai multe
publicat la 26.09.2013
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Termometru cu ecran LCD
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Coaster extensibil Cook Concept
Placa de tocat fata-verso
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 10:37
pe 25.06 la 09:13
pe 24.06 la 07:17
pe 23.06 la 09:34
de Constelatialeu 9
pe 21.06 la 18:31
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
Bucataras
RODIMUR
vasimur
dantes 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
LUK 1
Nepotica 1
Rocsi 9
2439 puncte
vasimur 4
158 puncte
RODIMUR 8
134 puncte
MotanLaOale 8
70 puncte
oanapl 8
7 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura cu gem
Se bat ouale cu zaharul pana devine o spuma. Adaugam romul, sarea si uleiul cate putin. Praful de copt il incorporam in cca 500 gr faina pe care o adaugam in ploaie. Facem un aluat consistent ca sa putem intinde foi. Ungem tava cu ulei,...