Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Alpirsbach
Bucataras din 26.08.2013
Într-o cratiţă încingem uleiul de măsline. Tocăm mărunt ceapă şi usturoiul. În uleiul încins punem ceapă şi usturoiul calindu-le 3-5 minute sau până ceapă se înmoaie şi devine translucidă. Peste ceapă adăugăm roşiile decojite, pasta de...
publicat la 07.08.2014
publicat la 05.08.2014
publicat la 03.08.2014
Voturi:42
Voturi:26
Voturi:5
In cont 1
Pensula de patiserie
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Perie de pantofi
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de 4 pahare de whisky
Termometru cu ecran LCD
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 17:14
ieri la 16:05
ieri la 10:59
de Panacris 9
pe 06.02 la 19:55
pe 06.02 la 14:14
8 comentarii
de Rocsi 9
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
UrsanMihaela
RODIMUR
ANCA 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
georgy25 1
fendy 1
Panacris 9
1798 puncte
Rocsi 9
1315 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Adi 1
300 puncte
RODIMUR 8
239 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sos de roşii cu busuioc
Într-o cratiţă încingem uleiul de măsline. Tocăm mărunt ceapă şi usturoiul. În uleiul încins punem ceapă şi usturoiul calindu-le 3-5 minute sau până ceapă se înmoaie şi devine translucidă. Peste ceapă adăugăm roşiile decojite, pasta de...