Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 28.04.2013
Intr-un lighenas se toarna mai intai paharul de zahar,apoi uleiul,vinul si semintele le anason.Se amesteca bine iar apoi se toarna faina atat cat sa iasa un aluat ca cel pentru paine.Se framanta pana nu se mai prinde de degete si de peretii...
mai multe
publicat la 28.04.2013
Set de 4 pahare de whisky
Set de 2 borcane de depozitare
Rola de folie pentru prajituri
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Taietor de pizza
Termometru cu ecran LCD
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 11:34
de Caty 2
ieri la 19:36
de laura_n 7
ieri la 15:43
ieri la 11:22
de Constelatialeu 9
pe 30.06 la 22:09
de Rocsi 9
7 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
de RODIMUR 8
2 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
Rocsi
MotanLaOale
BiancaStyles 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
2505 puncte
Caty 2
2086 puncte
Constelatialeu 9
1012 puncte
bucatarasa 1
550 puncte
vasimur 4
161 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciambelline al vino ( Covrigei cu vin )
Intr-un lighenas se toarna mai intai paharul de zahar,apoi uleiul,vinul si semintele le anason.Se amesteca bine iar apoi se toarna faina atat cat sa iasa un aluat ca cel pentru paine.Se framanta pana nu se mai prinde de degete si de peretii...