publicat la 30.04.2017
publicat la 10.05.2016
publicat la 23.08.2015
Incepe o perioada in care iti doresti mai putina agitatie si mai multa meditatie. Este momentul sa stai de vorba cu tine insuti/insati si sa iti clarifici ce te motiveaza si te ajuta sa progresezi, dar si ce anume te impiedica sa evoluezi asa cum ai vrea.
Bucataras.ro
[email protected]
Desert tort Padurea Neagra
Pregatirea aluatului fraged: Pe o placa de lucru, se pune faina, cacao, 3 gr. praf de copt (1 lingurita rasa). In mijloc, se adauga 50 gr zahar, zaharul vanilat si untul rece (se taie in bucati mici). Se amesteca toate ingredientele, pana se formeaza un aluat. Daca aluatul se lipeste de...
Salutari din inima
Pregatim un aluat din ingredientele de mai sus. Pentru framantarea aluatului eu folosesc mixer-ul. Dupa ce aluatul este gata framantat ,il dam la rece la frigider aproximativ doua ore. Dupa cele doua ore, il scoatem de la frigider si pe o planseta presarata cu putina faina, intindem o...
Dulceata de capsuni reteta
Dulceata de capsuni reteta Avem nevoie de 10 borcane a 440 grame. Borcanele ,le spalam si le sterilizam la cuptor,la o temperatura de 100 de grade,aproximativ 10-15 minute. Capsunile culese proaspat din gradina,le spalam si curatam de partea verde. Intr-o oala de 6 litri punem...
Aprikosenparfait Torte (Tort parfait de caise)
Mod de preparare blat: Ciocolata o taiem bucatele mici si o punem impreuna cu uleiul intr-un castron de inox la topit pe baie de abur,cu flacara aragazului pe minim,amestecand continuu pana se topeste,dupa care o dam la o parte de pe foc. Amarettini il punem intr-o punga de plastic mai...