Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 15.06.2013
Se bat albusurile cu zaharul cu mixerul pana la consistenta mai tare, se adauga galbenusurile unul cate unul, se adauga incet uleiul si apa, pe rand. Se baga coaja rasa de la portocala sau lamaie. Se incorporeaza faina incet si usor cu o lingura...
mai multe
publicat la 15.06.2013
Termometru cu ecran LCD
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Placa de tocat fata-verso
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Veioza OSVINO, LED
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 09:29
pe 14.11 la 10:41
pe 13.11 la 09:37
pe 12.11 la 10:23
de laura_n 7
pe 11.11 la 18:32
6 comentarii
4 comentarii
9 voturi
6 voturi
5 voturi
Lau
vasimur
RODIMUR
Bucataras
elenita 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1266 puncte
vasimur 4
1181 puncte
oanapl 7
1000 puncte
mirela0911 8
Panacris 9
227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pandispan cu visine
Se bat albusurile cu zaharul cu mixerul pana la consistenta mai tare, se adauga galbenusurile unul cate unul, se adauga incet uleiul si apa, pe rand. Se baga coaja rasa de la portocala sau lamaie. Se incorporeaza faina incet si usor cu o lingura...