Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 15.06.2013
Se bat albusurile cu zaharul cu mixerul pana la consistenta mai tare, se adauga galbenusurile unul cate unul, se adauga incet uleiul si apa, pe rand. Se baga coaja rasa de la portocala sau lamaie. Se incorporeaza faina incet si usor cu o lingura...
mai multe
publicat la 15.06.2013
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Ciocan pentru carne
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 11:06
pe 11.04 la 09:43
pe 10.04 la 18:06
pe 10.04 la 10:56
pe 09.04 la 08:39
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
Bucataras
MotanLaOale
- Andreea -
Cofetarul Vesel 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
monike 1
floryand 1
Valclaudia 9
1200 puncte
oanapl 8
1155 puncte
Rocsi 9
248 puncte
Gherca Daniela 5
205 puncte
mena29 1
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pandispan cu visine
Se bat albusurile cu zaharul cu mixerul pana la consistenta mai tare, se adauga galbenusurile unul cate unul, se adauga incet uleiul si apa, pe rand. Se baga coaja rasa de la portocala sau lamaie. Se incorporeaza faina incet si usor cu o lingura...