Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.02.2017
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.
publicat la 02.01.2019
In cont 1
Set de 3 boluri Ellenge
Perie de pantofi
Veioza OSVINO, LED
Unghiera BISALUO
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 10 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de laura_n 7
la 17:03
de Retete_gustoase 1
la 15:21
de Bucataras 6
la 09:50
ieri la 11:07
pe 17.03 la 15:49
4 comentarii
de oanapl 7
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
MotanLaOale
vasimur
- Andreea - 7
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Bianca20 1
mihaelam90 1
Ella Carla 1
twilight7 1
Rocsi 9
2285 puncte
oanapl 7
1086 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
vasimur 4
222 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sarmale cu pasat
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.