Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.02.2017
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.
publicat la 02.01.2019
In cont 1
Rola de folie pentru prajituri
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Termometru cu ecran LCD
Taburet pliabil telescopic
Pensula de patiserie
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de laura_n 7
ieri la 14:59
de Bucataras 6
ieri la 11:18
de vasimur 4
pe 06.11 la 10:16
pe 06.11 la 09:44
de Retete_gustoase 1
pe 05.11 la 16:55
de Constelatialeu 9
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
3 voturi
1 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
laura_n
David4 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mihaelar63 9
1000 puncte
Andra_Constantinescu 6
Rocsi 9
500 puncte
vasimur 4
251 puncte
Adi 1
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sarmale cu pasat
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.