Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.02.2017
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.
publicat la 02.01.2019
In cont 1
Lumanare parfumata
Taietor de pizza
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 4 pahare de whisky
Perna ergonomica Karll
Veioza OSVINO, LED
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:29
de Panacris 9
ieri la 17:57
ieri la 10:12
pe 18.01 la 21:25
de laura_n 7
pe 18.01 la 16:49
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
teodora89 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Panacris 9
2236 puncte
Valclaudia 9
316 puncte
vasimur 4
247 puncte
Rocsi 9
238 puncte
RODIMUR 8
176 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sarmale cu pasat
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.