Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.02.2017
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40...
mai multe
publicat la 02.01.2019
In cont 1
Veioza OSVINO, LED
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Unghiera BISALUO
Perna ergonomica Karll
Set de 250 forme pentru briose
Set de 10 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de laura_n 7
la 16:28
de Bucataras 6
la 11:10
pe 07.02 la 17:14
pe 07.02 la 16:05
pe 07.02 la 10:59
8 comentarii
6 comentarii
4 comentarii
de Panacris 9
9 voturi
7 voturi
6 voturi
Bucataras
Mitinita
Panacris
RODIMUR
Razvan Constantinescu 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Daniela_ 1
Daianis 1
Panacris 9
1798 puncte
Rocsi 9
1315 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Adi 1
300 puncte
RODIMUR 8
239 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sarmale cu pasat
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40...