Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 13.08.2012
Intr-un bol incapator punem ingredientele lichide, mai putin jeleul, peste care adaugam zaharul si omogenizam cu ajutorul lingurii de lemn. Adaugam faina in ploaie- cernuta si amestecata in prealabil cu praful de copt- si omogenizam. Impartim...
mai multe
publicat la 15.10.2012
Set de 3 boluri Ellenge
Placa de tocat fata-verso
Veioza OSVINO, LED
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set de 2 recipiente pentru cereale
Set de 2 incaltatoare
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 11:37
de laura_n 7
ieri la 14:59
ieri la 11:18
de vasimur 4
pe 06.11 la 10:16
pe 06.11 la 09:44
de Constelatialeu 9
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
2 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
David4 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mihaelar63 9
1000 puncte
Andra_Constantinescu 6
Rocsi 9
500 puncte
vasimur 4
251 puncte
Adi 1
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Chec cu rahat, cacao si jeleu de prune - fara ou
Intr-un bol incapator punem ingredientele lichide, mai putin jeleul, peste care adaugam zaharul si omogenizam cu ajutorul lingurii de lemn. Adaugam faina in ploaie- cernuta si amestecata in prealabil cu praful de copt- si omogenizam. Impartim...