publicat la 25.03.2023
publicat la 14.12.2018
publicat la 14.12.2018
Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.
Bucataras.ro
[email protected]
Desert tort mozaic
Se sfarama biscuitii. Se pune pe foc laptele, zaharul. Cand zaharul s-a dizolvat, adaugsm cacaoua si untul ,mixam,stingem focul si punem esenta. Siropul fierbinte se pune peste biscuiti, amestecam pana se incorporeaza tot siropul in biscuiti. Luam un platou, folosim inelul unei forme de...
Dulceata de prune cu miez de nuca
Prunele le spalam și le scoatem samburii. Le punem într-un vas mare cu zaharul peste pana a doua zi. Le fierbem la foc potrivit. Adunam spuma și le fierbem pana scade din dulceața, apoi adaugam nucile taiate cat mai marunt. Se mai lasa la fiert inca puțin. Se pune dulceața asa...