publicat la 09.05.2019
publicat la 19.03.2019
publicat la 11.03.2019
Ai trecut de vârsta la care erai sigur că în dulapul cu haine sau sub pat se ascunde un monstru, însă venirea ta acasă cu două ore mai devreme îţi poate rezerva o mare surpriză legată de acest subiect.
Bucataras.ro
[email protected]
Crutoane cu usturoi negru
Am pasat cu fruculita trei catei usturoi negru si patru catei din cel alb, clasic, dat prin presa. Putina sare desupra si inmultit cu putin ulei, Cu acest sos stropim crutoanele abia scoase din cuptor.
Bomboane Raffaello Raw Vegane
1. Se pun toate ingredientele in blender, mai putin migdalele si se mixeaza pana se obtine o pasta cremoasa si lipicioasa. Pentru ca nu am un robot performant si nu a rezultat o pasta foarte fina, a trebuit sa mai adaug o lingura de fulgi de cocos, sa se poata lega mai bine. ...
Hummus cu avocado
Am avut o punguta de naut pe care am lasat-o 16 ore la inmuiat, apoi am fiert nautul aproximativ o ora. Din 200 grame am facut aceasta pasta, iar din restul am preparat falafel. Punem in blender toate ingredientele si le mixam pana ce obtinem o pasta fina. Pastram la frigider pana la servire. Se...
Salata de linte cu rosii sotate
Intr-o tigaie punem la calit ceapa si usturoiul taiate marunt, apoi adaugam cateii de usturoi maruntiti cu aparatul. Adaugam rosiile taiate cubulete si lasam la sotat cateva minute, la foc iute pana se evapora lichidul. Separat, se fierbe lintea, schimbandu-se apa de doua...
Tort raw cu fructe de padure
Blatul : Punem in robot migdalele pana se macina bine. Adaugam pe rand uleiul de cocos, uleiul de cacao, curmalele, smochinele si mierea. In cazul in care compozitia este prea tare, putem adauga 2- 3 linguri de apa astfel incat sa putem modela compozitia in forma. Tapetam forma cu hartie de...
Bomboane tip Raffaello cu nuca de cocos, curmale si prune uscate
Punem curmalele la hidratat timp de 2 ore. Mixam la robot curmalele, prunele si 200 gr nuca de cocos. Eu am un blender mic, deci a trebuit sa le macin in trei reprize. Rezulta o pasta ce poate fi usor modelata. Formam mici bilute pe care le tavalim prin cele 50 gr nuca de cocos...
Rosii uscate pentru iarna
Rosiile pe care le-am folosit au fost coapte, tari si de marimea unei caise. Le-am taiat in doua, le-am curatat de cotor si le-am asezat in tava tapetata cu hartie de copt. Se dau cu sare, piper si ieburi aromatice, lasandu-le la foc minim, in jur de 3-4 ore pe raftul de sus al aragazului....