Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 10.10.2015
Untul incalzit la temperatura camerei il vom bate cu un praf de sare cu ajutorul mixerului sau unui robot de bucatarie pana devine cat mai spumos.Cand acesta devine pufos vom adauga treptat branza de vaci pana la omogenizarea totala a...
mai multe
publicat la 09.11.2015
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Rola de folie pentru prajituri
Coaster extensibil Cook Concept
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Taietor de pizza
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:43
pe 16.05 la 15:38
pe 16.05 la 15:23
pe 16.05 la 10:58
pe 15.05 la 08:58
6 comentarii
de Catalina L 8
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
vasimur
cccris 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
dragosss88 1
oanapl 8
2060 puncte
Catalina L 8
1577 puncte
vasimur 4
1245 puncte
Andra_Constantinescu 6
1200 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Crema de branza cu verdeata
Untul incalzit la temperatura camerei il vom bate cu un praf de sare cu ajutorul mixerului sau unui robot de bucatarie pana devine cat mai spumos.Cand acesta devine pufos vom adauga treptat branza de vaci pana la omogenizarea totala a...