Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Rimini, Italia
Bucataras din 17.04.2013
Ouale se separa, se bat albusurile spuma, se adauga zaharul. Cand acesta s-a dizolvat punem galbenusurile, amestecam si apoi adaugam pesmetul + faina. Se ung formele cu ulei si se umplu de jumatate cu compozitie, se dau la cuptor la 180 grade...
Buna tuturor!!!!!!
mai multe
publicat la 02.05.2013
Ai vrut sa ai hainele calcate pentru astazi; solutia ta a fost sa le bagi între saltea si pat înainte de culcare. A functionat, asa-i?
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Ciocan pentru carne
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Perna ergonomica Karll
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:44
de Rocsi 9
ieri la 19:32
de laura_n 7
ieri la 16:32
ieri la 10:11
de oanapl 7
pe 29.09 la 18:33
10 comentarii
7 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
oanapl
vasimur
RODIMUR
adela_64 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Monya 1
irinaririna 1
Rocsi 9
1271 puncte
Lau 9
1181 puncte
Retete_gustoase 1
1150 puncte
RODIMUR 8
1133 puncte
oanapl 7
1104 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Savarine
Ouale se separa, se bat albusurile spuma, se adauga zaharul. Cand acesta s-a dizolvat punem galbenusurile, amestecam si apoi adaugam pesmetul + faina. Se ung formele cu ulei si se umplu de jumatate cu compozitie, se dau la cuptor la 180 grade...