publicat la 16.06.2020
publicat la 25.04.2020
publicat la 10.04.2020
Noaptea trecută ţi-a adus un motiv de mare bucurie descătuşată. În sfârşit, nu mai trebuie să-ţi ascunzi pasiunea pentru filmele indiene. Pune afişul cu rajcapur deasupra biroului şi dă tare empetreiul cu vagabondu’.
Bucataras.ro
[email protected]
Mic dejun pentru copii
Dupa cum vedeti am taiat branza cu decupator in forma de inimioara. Rosia am taiat-o cu cutit in V.
Flori de primavara
Urda am decupat-o cu decupator in forma de floare,castravete la frunze, petale si codita , si ardeiul tot la petale
Floricica
Oule de prepelita se pun in forma de briosa (eu am avut forma de floare), se pun in tava pe hartie de copt si se dau la cuptor, vreo 10-15 minute la foc potrivit. Scoatem ouale din forma si punem pe farfurie, la petale am folosit ardei rosu, codita florii este un fir de ceapa verde, iar...
Crocodil
Se amesteca carnea tocata cu oul, se condimenteaza cu sare si piper si se da la cuptor in tava pe foaie de copt. Intindem carnea, lasam la copt cam 20 minute Se scoate, se taie in forma de crocodil. Se toaca varza , se pune pe farfuie si peste varza se asambleaza crocodilul. La ochi...
Maimutica
Se amesteca carnea de pui cu sare, piper, usturoi si se fac chiftelute si se pun pe tigaie grill (fata maimuticii) Ochii sunt facuti din ceapa verde si gura din ardei rosu. Pentru capul maimutei se toaca varza se freaca cu sare, se adauga piper si zeama de lamaie. Si dupa cum vedeti este gata...