Cum se prepara Foietaj cu branza - Reteta rapida pentru un desert delicios
Incepem cu umplutura.
Branza, zaharul, esenta de vanilie si ouale se amesteca intr-un castron, la final se adauga grisul si se incorporeaza.
Intindem prima foaie...
Spalam cartofi si ii punem la fiert cu coaja.
Cand sunt fierti, scurgem apa de pe ei si ii lasam la racit ca sa putem da coaja jos.
Dupa ce ii curatam, ii taiem in jumate si ii punem in tava cu hartie de copt. Am uns cartofii cu putin ulei,...
Blat:
Separam albusurile de galbenusuri. Punem albusurile intr-un bol adaugam un praf de sare si la batem spuma. Adaugam zaharul si mixam pana obtinem o spuma tare, apoi adaugam galbenusurile frecate cu miere. La final adaugam faina, cacaoa si...
Punem drojdia intr-un castron sau un pahar cu lingura de zahar si 100 ml apa, amestecam bine si lasam sa se dizolve cam 5 min.
Intr-un bol de mixer eu am pus faina si sarea, am adaugat drojdia dizolvata si am amestecat cu carligul de aluaturi,...
La multi ani !!!!