Vom incepe mai intai cu sosul de lamaie pentru ca aveti putin de munca la el. Folosind un peeler luati coaja de la 5 lamai spalate in prealabil. Incercati sa nu decojiti si partea alba.
Fierbeti coaja de lamaie in 5-6 ape. Acest procedeu este necesar pentru a lua din amareala si ceara de pe...
Pentru aluat trebuie sa amestecati foarte bine, folosind ambele maini, faina cu untul si sarea, pana obtineti un aluat faramicios cu aspectul unui pesmet grunjos. Procedeul dureaza cam 5-6 minute. Adaugati apoi laptele rece si amestecati bine de tot, pana obtineti un aluat compact care nu se...
Pastrav la cuptor cu sos de lamaie si orez cu legume
Vom incepe mai intai cu sosul de lamaie pentru ca aveti putin de munca la el. Folosind un peeler luati coaja de la 5 lamai spalate in prealabil. Incercati sa nu decojiti si partea alba. Fierbeti coaja de lamaie in 5-6 ape. Acest procedeu este necesar pentru a lua din amareala si ceara de pe...
Tarta cu somon si andive
Pentru aluat trebuie sa amestecati foarte bine, folosind ambele maini, faina cu untul si sarea, pana obtineti un aluat faramicios cu aspectul unui pesmet grunjos. Procedeul dureaza cam 5-6 minute. Adaugati apoi laptele rece si amestecati bine de tot, pana obtineti un aluat compact care nu se...