Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.11.2011
Cartofii timpurii se pun în apă rece, se curăţă (răzuiesc) de coaja, se spală şi se taie, cele mari în două, iar cele mici rămân întregi. Cârnaţii se pun pentru câteva secunde în apă, –...
mai multe
publicat la 29.11.2011
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Unghiera BISALUO
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Tava pentru servire Jalz Jalz
Placa de tocat fata-verso
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:29
ieri la 10:41
pe 13.11 la 09:37
pe 12.11 la 10:23
de laura_n 7
pe 11.11 la 18:32
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
10 voturi
9 voturi
7 voturi
6 voturi
RODIMUR
vasimur
elenita 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1266 puncte
vasimur 4
1181 puncte
oanapl 7
1000 puncte
mirela0911 8
Panacris 9
227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Papricaş cu cartofi şi cârnaţi
Cartofii timpurii se pun în apă rece, se curăţă (răzuiesc) de coaja, se spală şi se taie, cele mari în două, iar cele mici rămân întregi. Cârnaţii se pun pentru câteva secunde în apă, –...