publicat la 19.02.2017
publicat la 19.02.2017
publicat la 19.02.2017
Noaptea trecută ţi-a adus un motiv de mare bucurie descătuşată. În sfârşit, nu mai trebuie să-ţi ascunzi pasiunea pentru filmele indiene. Pune afişul cu rajcapur deasupra biroului şi dă tare empetreiul cu vagabondu’.
Bucataras.ro
[email protected]
Salata de telina, avocado, ton si oua de prepelita
Se curata telina si morcovul de coaja si se dau pe razatoare. Se da coaja de lamaie pe razatoare. Se scurg telina si morcovul de excesul de suc si se stropesc cu zema de la lamaie. Se fierb oualele de prepelita, se lasa la racit si se curata de coaja. Se scurge tonul de...
Salata cu piept de pui picant si inele crocante de ceapa rosie
Intai se gatesc inelele de ceapa si pieptul de pui. Tai ceapa rondele si separi inelele. Inelele de ceapa se trec prin smantana condimentata cu sare si piper, apoi prin pesmet amestecat cu susan si se prajesc in ulei de masline. Se scot pe servetel de hartie ca sa absoarba excesul de ulei si...
Salata de paste, cu amestec de legume mexicane si oua fierte
Se fierb pastele in apa cu sare, circa 5 minute Se scurg pastele si legumele de apa si se trec sub jet de apa rece pentru a opri procesul de fierbere. In apa in care au fiert pastele, se adauga amestecul de legume mexicane si se mai lasa la fiert inca 4-5 minute. Intr-un borcan, se...
Salata de cruditati cu mango, sfecla si zmeura, cu dressing de mustar
Se spala fructele si legumele, apoi cele care necesita, se curata de coaja. Morcovul si fecla se dau pe razatoarea mare. Mango si marul se taie cubulete mici. Se pun intr-un bol pentru salata morcovul, sfecla, mango, marul si zmeura, impreuna cu miezul de seminte si coaja rasa de la...
Cosulete cu salata de fasole cu avocado si grefa
Se taie lipiile in patru, se ung cu ulei de masline si se coc in forma de briose 5-10 minute, astfel capata forma unor cosulete. Intr-un bol, amestecam fasolea fiarta cu ardeiul maruntit, avocado taiat cubulete mici si bucatele de grefa roz. Intr-un borcan, amestecam uleiul de masline ramas...