BucatarialuiDodo

1

Bucataras
incepator

Falticeni

Bucataras din 09.11.2010

RETETE6
PRIETENI1
Retete

Corioci

In Dulciuri la 22 Dec 2010

Se face un aluat din ingredientele de mai sus, se împarte în patru. Se întinde fiecare bucăţică în foaie subţire, apoi se taie cu un pahar mic. Se pun rondelele de aluat într-o tavă cu hârtie de copt. Se bat albuşurile cu zahărul pudră până se...

Tort trunchi de copac

In Torturi la 17 Dec 2010

Blat: Albuşurile se bat spumă, apoi se adaugă zahărul şi se bat din nou până la dizolvarea completă a zahărului. Se adaugă gălbenuşurile, nuca măcinată, făina şi romul şi se amestecă uşor cu lingura. Compoziţia rezultată se pune într-o tavă dreptunghiulară,...

Melci din aluat in stil spaniol

In Dulciuri la 17 Dec 2010

Într-un vas se cerne făina, iar in mijlocul ei se pune drojdia ce o dizolvăm puţin în apă caldă. Adăugăm restul ingredientelor şi frământăm un aluat potrivit. Nu trebuie să fie nici prea moale, nici prea vârtos. După caz putem să mai adăugăm puţină făină...

Tort delicios cu banane si ciocolata

In Torturi la 13 Dec 2010

Blat: Freci gălbenuşurile cu zahărul, zahărul vanilat şi coaja de lămâie. Se bat spumă albuşurile cu 5 linguri de zahăr şi apoi se încorporează gălbenuşurile. Făina amestecată cu praful de copt se adaugă şi ea peste albuşuri. Se aşează compoziţia într-o...

Cornulete de post

In Dulciuri la 13 Dec 2010

Se cerne făina într-un vas (eu am folosit aproximativ 900 g, depinde şi de calitatea făinii), se face în mijlocul ei o gaură şi se pune drojdia proaspătă. Adăugăm apa călduţă, borşul, uleiul, zahărul şi praful de sare şi frământăm aluatul până ajunge la...

Clatite cu mere

In Dulciuri la 12 Dec 2010

Gălbenuşurile se amestecă cu zahărul şi zahărul vanilinat până devin spumă, apoi adăugăm apa şi făina + praful de  copt alternativ. La fel de bine se poate folosi lapte, însă apa minerală face clătitele mai pufoase. Deşi rezultă un aluat gros, nu mai adăugaţi...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Leu

De data asta nu mai scapi fiindca cineva o sa nimereasca. Dupa doar doua incercari, cifrul de la centura de castitate. Desi te temi de ce va urma, la final esti chiar incantat/ a sa-ti schimbi statusul pe facebook in “It’s complicated”.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]