Punem muschiul la fiert, dupa ce indepartam spuma adaugam toate legumele. La mine nu au intrat si cartofii in vas asa ca i-am fiert la urma. Dupa cum vedeti am facut un castron maare de salata. Buun, dupa ce au fiert toate legumele si carnea, le taiem cuburi, le punem intr-un caston mai mare,...
Ungem toate feliile de paine cu sos bechamel. Formam un sandwich astfel: luam o felie de paine, adaugam o felie sunca presata, o felie cascaval, iar sunca presata, iar cascaval si deasupra alta felie de paine (cu sosul in exterior). Punem putin cascaval ras deasupra si inca o lingura de sos....
Fierbem orezul aprox 20 min.
Punem intr-o cratita uleiul de masline si adaugam legumele congelate. Noi am avut un mix de morcovi, brocoli, porumb si ardei gras. Cand sunt aproape gata legumele adaugam orezul fiert si scurs bine de apa. Condimentam si lasam cam 10 min sa se intrepatrunda bine...
Spalam bine cartofii si-i taiem felii, avand grija sa nu-i taiem de tot. Punem intre felii cate un catel de usturoi (in felul acesta se va pastra si distanta intre felii), condimentam cu sare, piper, boia iute, ornam cu cateva fire de rozmarin.
Tapetam o tava cu hartie de copt,...
Dezghetam aluatul de foietaj ( atentie sa nu-l confundam cu aluatul de placinta care are mai multe foi si e mult mai subtire) si-l intindem cu grija sa nu se rupa.
Ungem jumatate de foaie cu ketchup, asezam baconul si presaram cascavalul. Jumatatea cealalta am pensulat-o cu apa si am...
Salata de boeuf
Punem muschiul la fiert, dupa ce indepartam spuma adaugam toate legumele. La mine nu au intrat si cartofii in vas asa ca i-am fiert la urma. Dupa cum vedeti am facut un castron maare de salata. Buun, dupa ce au fiert toate legumele si carnea, le taiem cuburi, le punem intr-un caston mai mare,...
Croque Monsieur
Ungem toate feliile de paine cu sos bechamel. Formam un sandwich astfel: luam o felie de paine, adaugam o felie sunca presata, o felie cascaval, iar sunca presata, iar cascaval si deasupra alta felie de paine (cu sosul in exterior). Punem putin cascaval ras deasupra si inca o lingura de sos....
Orez salbatic cu legume
Fierbem orezul aprox 20 min. Punem intr-o cratita uleiul de masline si adaugam legumele congelate. Noi am avut un mix de morcovi, brocoli, porumb si ardei gras. Cand sunt aproape gata legumele adaugam orezul fiert si scurs bine de apa. Condimentam si lasam cam 10 min sa se intrepatrunda bine...
Cartofi aromati
Spalam bine cartofii si-i taiem felii, avand grija sa nu-i taiem de tot. Punem intre felii cate un catel de usturoi (in felul acesta se va pastra si distanta intre felii), condimentam cu sare, piper, boia iute, ornam cu cateva fire de rozmarin. Tapetam o tava cu hartie de copt,...
Baghete cu bacon
Dezghetam aluatul de foietaj ( atentie sa nu-l confundam cu aluatul de placinta care are mai multe foi si e mult mai subtire) si-l intindem cu grija sa nu se rupa. Ungem jumatate de foaie cu ketchup, asezam baconul si presaram cascavalul. Jumatatea cealalta am pensulat-o cu apa si am...