Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Vaslui
Bucataras din 08.01.2015
Am amestecat laptele praf cu zaharul pudra si le-am omogenizat cu untul (la temperatura camerei). Am adaugat esenta, zaharul vanilat, zeama de lamaie si am omogenizat bine compozitia. Am lasat-o apoi la rece cam o jumatate de ora. Am modelat...
mai multe
publicat la 08.01.2015
Tu eşti pe jumătate german şi pe jumătate român,vrei să faci totul perfect dar laşi pe mâine…
Veioza OSVINO, LED
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Ciocan pentru carne
Taburet pliabil telescopic
Suport pentru ustensile de bucatarie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:41
ieri la 09:37
pe 12.11 la 10:23
de laura_n 7
pe 11.11 la 18:32
pe 11.11 la 10:30
6 comentarii
5 comentarii
de vasimur 4
4 comentarii
10 voturi
7 voturi
6 voturi
RODIMUR
Bucataras
vasimur
Patty 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
adinaciosescu 1
Rocsi 9
1266 puncte
vasimur 4
1181 puncte
oanapl 7
1000 puncte
mirela0911 8
Panacris 9
227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Bomboane Raffaello
Am amestecat laptele praf cu zaharul pudra si le-am omogenizat cu untul (la temperatura camerei). Am adaugat esenta, zaharul vanilat, zeama de lamaie si am omogenizat bine compozitia. Am lasat-o apoi la rece cam o jumatate de ora. Am modelat...