AndreeaRodica

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 27.07.2010

RETETE12
PRIETENI2
Retete / Aperitive / Garnituri

Pate din ficat de pui şi carne de porc

In Aperitive / Garnituri la 17 Mar 2011

Am pus la undit în ulei amestecat cu unt ceapa tăiată bucăți mari și puțină sare. Apoi am adăugat morcovul tăiat rondele. După ce s-au muiat puțin am adăugat carnea de porc tăiată bucăți. După vreo 10 minute am aruncat și ficățeii, iar când aceștia și-au...

Placinta cu carne si ciuperci

In Aperitive / Garnituri la 17 Mar 2011

Am pus tigaia la încins, apoi ulei și ceapa tocată; am adăugat un praf de sare, puțină boia dulce și am lăsat să se călească. Când s-a aurit am adăugat carnea tocată și ciupercile tocate.Apoi trebuie lăsată la răcit, eu chiar am pus-o la frigider peste noapte. A...

Afisate 1 - 2 din 2 retete    
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]