Cele 100g de orez se spala si se calesc impreuna cu ceapa tocata marunt in 2 linguri de ulei. Se sting cu o ceasca de apa fierbinte. Se fierb cam 10 minute, se adauga legatura de patrunjel tocata. Se pune sare, piper dupa gust. Se amesteca compozitia cu orez cu carnea si se impletesc aproximativ...
Se spala ficatul bine se taie in bucatele mici cam 6 x 6 , si groase de un cm , se prajesc in ulei cate 3 min pe fiecare parte . Se scot intr-un castron, se presara cu sare, piper, delicat. Se storc cele doua lamai si se presara cu marar din abundenta.
Si a doua zi este la fel de gustos.
Sarmalute in foi de vita
Cele 100g de orez se spala si se calesc impreuna cu ceapa tocata marunt in 2 linguri de ulei. Se sting cu o ceasca de apa fierbinte. Se fierb cam 10 minute, se adauga legatura de patrunjel tocata. Se pune sare, piper dupa gust. Se amesteca compozitia cu orez cu carnea si se impletesc aproximativ...
Salata de ficat de porc
Se spala ficatul bine se taie in bucatele mici cam 6 x 6 , si groase de un cm , se prajesc in ulei cate 3 min pe fiecare parte . Se scot intr-un castron, se presara cu sare, piper, delicat. Se storc cele doua lamai si se presara cu marar din abundenta. Si a doua zi este la fel de gustos.