
publicat la 24.07.2014
publicat la 23.06.2014
publicat la 01.02.2014
E o senzatie de dolce far niente care te ajuta sa te detasezi de orice problema de pe parcursul saptamanii si sa te bucuri de lucrurile frumoase si banale ale vietii
Bucataras.ro
[email protected]
Prăjitură cu vişine
Se separă ouăle, albuşurille se bat spumă cu praful de sare. Când spuma s-a intarit se adaugă zahărul, vanilia, coaja şi zeama de lămâie. Galbenuşurile se freaca cu uleiul până se incorporează şi se adaugă peste albuş. Făina se amestecă cu praful de copt si se...
Negresa
Se separa ouale, albusurile se bat spuma cu un praf de sare si apoi se adauga pe rand: zaharul, galbenusurile, faina in ploaie, gemul, nuca si bicarbonatul stins, apa minerala si uleiul. Dupa obtinerea compozitiei se pune in tava tapetata cu hartie de copt sau cu ulei si se da la cuptor cca 40 de...