publicat la 14.07.2019
publicat la 12.07.2019
publicat la 28.02.2016
Primeşti în dar o păpuşică de cauciuc care-ţi seamănă leit. Pînă la prânz o vei contempla cu admiraţie. Până la 4 PM vei învăţa să-i răspunzi la comenzi. Până spre seară va trece şi doctorul la contravizită.
Bucataras.ro
[email protected]
FUSSILI CU BRANZA
Fierbem pastele fussili in apa cu sare conform instructiuniilor de pe ambalaj. Strecuram si lasam sa se odihneasca. Intr-o tigaie adanca topim untul, adaugam pastele fierbinti. Calim putin si adaugam branza bucatele. Omogenizam 5 minute. Decoram si le servim calde.
Paste Carbonara
Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Taiati kaizerul cubulete si prajiti-l putin in tigaie. Intr-un bol bateti ca pentru omleta ouale impreuna cu sare, piper si putin parmezan ras. Adaugati cubuletele de kaizer. Strecurati pastele de apa si lasati-le in aceeasi oala...
Cannelloni con carne si mozzarella
Pregatim umplutura pentru cannelloni. Punem in robot cepele curatate, 2 rosii, patrunjel verde si ardeiul. Mixam pana la maruntire. Adaugam carnea tocata, sare si piper dupa gust. Omogenizam compozitia. Intr- o tigaie antiaderenta punem putin ulei de masline si calim 10-15...
Paste carbonara
Fierbeti pastele 8 minute. Prajiti kaizerul taiat cubulete. Bateti ouale ca la omleta, adaugati kaizerul prajit, sare si piper. Strecurati pastele, puneti-le din nou la foc mic si caliti-le in putin ulei. Adaugati ouale cu kaizerul si amestecati pana ce oul se coace...