Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Cîmpeni, Alba
Bucataras din 29.01.2017
Se fierbe sfecla întreagă și cu coajă. Se curăță de coajă după ce s-a răcit și se dă pe răzatoarea mare. Se amestecă cu sarea, uleiul, sucul de lămâie și chimenul până se omogenizează. Se servește la fripturi.
publicat la 05.12.2021
publicat la 30.11.2021
publicat la 27.11.2021
Cine care se trezeste maine primul de dimineata probabil va vorbi singur pe site :D
In cont 39
Termometru cu ecran LCD
Pensula de patiserie
Set de 2 decojitoare universale de legume
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 08:48
ieri la 07:15
pe 08.12 la 10:44
pe 06.12 la 10:09
pe 06.12 la 09:12
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
RODIMUR
vasimur
MotanLaOale
Adele 4
359 puncte
Sidy 1
203 puncte
MotanLaOale 8
169 puncte
miki_a 1
106 puncte
Valclaudia 9
103 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Salata de sfecla rosie
Se fierbe sfecla întreagă și cu coajă. Se curăță de coajă după ce s-a răcit și se dă pe răzatoarea mare. Se amestecă cu sarea, uleiul, sucul de lămâie și chimenul până se omogenizează. Se servește la fripturi.